Olen Niina Hannula alttoviulisti, viulisti, laulaja, säveltäjä, sanoittaja, kapellimestari ja pedagogi, joka työskentelee laaja-alaisesti kevyen ja klassisen musiikin kentällä rikkoen niiden välisiä raja-aitoja.

Olen säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut paljon musiikkia teatteriin mm. kokoillan musiikkinäytelmät Koiramäen Suomen Historia 2021,  Koirien Kalevala 2017 ja Puluboi ja Ponin näytelmä 2016.  Lisäksi mm. Tanssiteoksiin Kallioista ja Tunne tunne. Olen ideoinut, säveltänyt ja sanoittanut video-, kuva-, valo- ja äänitaidetta sisältäneen Kehrä teoksen, joka sai kantaesityksensä syyskuussa 2018 Kokkolan Kinojuhlilla. Näissä kaikissa hän on toiminut myös muusikkona ja kapellimestarina.

Viimeisimpinä töinäni olen sovittanut  Jesse Kaikurannan konserttikiertueelle kappaleita kokoamalleni jousitriolle. Kiertue alkoi helmikuussa 2022 Tampere-talosta ja jatkuu marraskuuhun -22 saakka.

 Säveltämääni ja sanoittamaani Koiramäen Suomen historia- näytelmää esitettiin kevätkausi -22 Kokkolan kaupunginteatteri päänäyttämöllä.

Ensimmäinen soololevyni ilmestyy 1.6. 2023!

Muusikon töiden lisäksi työskentelen pedagogina musiikkiopistoissa, erityisryhmien ja maahanmuuttajien parissa.